miercuri, 16 decembrie 2009

ce tip de spirit ai?

Quiz: Ce tip de spirit ai?

Rezultatele testului:


Spirit puternic

Esti o persoana de incredere ce pune datoria fata de sine si fata de semeni mai presus de orice. Esti harnica si dornica de a-i ajuta pe cei din jur prin urmare nimeni nu poate nega ca esti o persoana foarte responsabila. Datorita calitatilor tale organizatorice dovedesti adevarate aptitudini manageriale. Fie ca vorbim de firma, familie sau viata sociala, esti persoana perfecta pentru a tine lucrurile in frau si pentru a face ordine in haosul ce ne inconjoara.

Chiar daca aceasta descriere te face sa pari foarte serioasa si dura, in realitate esti o persoana sociabila ce se poate distra foarte bine alaturi de prieteni. Insa cand vine vorba de datoriile si responsabilitatile tale nu te joci. Te mandresti cu faptul ca esti o persoana de incredere si ca nu te dai inapoi de la provocari. Asta pentru ca iti place in mod deosebit sa detii controlul; de fapt, nu prea ai incredere in altii la acest capitol. Stii ca ce faci tu, cu mana ta, e bine facut.

Sfatul nostru e sa incerci sa te mai si relaxezi din cand in cand. Cum vezi totul in alb si negru, si cum te implici in orice apare risti sa te surmenezi. Asa ca din cand in cand mai pune pe pauza viata ta suprasolicitata si lasa-i si pe cei dragi sa preia controlul si sa te ajute. In plus, in mania ta de a controla totul uiti sa te lasi purtata de val. Chiar daca nu iti place in mod deosebit, e sanatos sa accepti ca nu poti controla tot ce se intampla in jurul tau, oricat te-ai stresa.

3 comentarii:

  1. Un spirit de sarbatoare. Iti urez Craciun cu multa bucurie in suflet si un an nou cu sanatate, fericire si multe realizari!
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani si pe 2010 si tot binele iti urez din suflet!
    (Unde esti? Imi lipsesti!)

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani Erys! Multumesc din suflet pentru gandurile frumoase. Iti doresc toate cele bune. pupici!

    RăspundețiȘtergere