luni, 5 iulie 2010

Intrebarea zilei

Oare ne mai dorim povesti de dragoste mistuitoare sau ne multumim cu relatii linistite (aş putea spune relaţii de compormis)?
Poate că nu mai putem trăi o astfel de dragoste cu scântei de la o anumită vârstă, poate că odată cu experienţa ajungem să fim mult mai puţin romantici şi să ne mulţumim cu ce se nimereşte....
Ascult marile balade rock care cântă poveşti extraordinare de dragoste şi nu pot să nu oftez cu gândul că aşa ceva ori nu s-a întâmplat niciodată ori nu se mai poate întâmpla în zilele noastre.
Într-o lume în care viaţa de zi cu zi este epuizantă poate că nu mai putem face faţă unei astfel de relaţii care solicită şi arde totul din noi.
Chiar nu mai există mari povesti de dragoste?
An affair to remember a devenit azi an affair you want to forget and hope it doesn't itch. Întâlnirile romantice s-au transformat în fast food pe o canapea. Conversaţiile interminabile au devenit scurte mailuri. Fetele au devenit bărbaţi care vânează disperate un bărbat cu care să se ducă acasă iar bărbaţii s-au transformat în nişte exemplare pensate şi epilate care nu mai cuceresc prin cuvinte frumoase şi zâmbete şirete ci prin ţoale şi maşini.
Într-o astfel de existenţă haotică oare chiar mai există loc si pentru dragoste mistuitoare?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu