marți, 19 octombrie 2010

Semnal de alarma!Stiu, imaginile nu sunt placute dar le postez in speranta ca macar pentru unii o sa traga un semnal de alarma.
Da, stiu, la noi nu exista reciclare, dar hai macar sa nu mai aruncam pe jos ambalaje, hai sa nu mai lasam in urma noastra gunoaie pentru ca, cu toate ca ne place sa credem ca suntem buricul pamantului si ca doar noi contam, nu e asa. Fiinte nevinovate mor pentru ca noua ni se rupe, pentru ca preferam sa mergem sa le vedem in gadini zoologice sau la muzeu decat in mediul lor natural, pentru ca nu am fost invatati ca dupa noi sa curete cineva... surpriza cand crestem nu mai curata nimeni trebuie sa o facem noi.
Vad oameni care arunca pe jos cand cosul de gunoi e la jumate de metru de ei pur si simplu din reflex.
Vad batrani care ne dau lectii de moralitate si respect cu nepotii de mana care arunca pe jos pentru ca asa au facut toata viata si nimeni nu le-a zis nimic. Oare copii aia de care au grija ce o sa faca cand o sa creasca?
Oare daca o sa ajungem fiecare din noi sa le atragem atentia o sa se schimbe in bine ceva sau o sa fim luati la bataie de aceste fiinte care au impresia ca doar ei traiesc pe aceasta planeta?
Dupa ele urmam noi pentru ca noi fara ele, fara natura asta minuntata pe care noi o distrugem nu putem trai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu