miercuri, 21 iulie 2010

Nu te ataşa ca să nu suferi...
Nu îl suna tu ca să nu pari disperată...
Nu te întâlnii prea des cu el ca să nu se plictisească....
Nu te culca cu el prea devreme ca să nu pari curvă....

Atât de multe sfaturi, atât de mulţi experiţi în relaţii şi totuşi atât de mulţi oameni singuri, atât de mulţi oameni în relaţii mizerabile, atât de multă suferinţă....
Cum dracu', întreb eu, să nu te ataşezi de o persoană cu care te simţi bine şi care te face fericit când ne ataşăm de mici nimicuri ca un pix, o pereche de pantofi, un miros, un gust?
Cum să îţi impui să rămâni imparţial, detaşat, rece când ştii foarte bine că bătăile inimii cresc fără să vrei?
Dacă tu nu suni nu sună nici el sau sună numai el până la un moment dat când se satură să te tot caute pentru că eşti fiţosă, sau îngânfată, sau prea pretenţioasă şi nu te mai sună.

M-am săturat de sfaturi, de păreri, de o mie de prieteni care, normal, toţi îţi vor binele şi pentru asta se bagă câteodată cu cizmele în viaţa ta şi încearcă să trăiască în locul tău.... în loc să fie fericiţi că tu esti fericit.
Astfel de prieteni nu sunt niciodată acolo atunci când ai nevoie de ei sau atunci când suferi sunt primi care vin şi îţi spun "vezi dacă nu m-ai ascultat".

Hai să încercăm să nu mai trăim după cărţi scrise de virgine sau de frigide care habar nu au ce e aia o relaţie sau care au sufeit odată şi au impresi că "toţi bărbaţii e nişte porci' şi să trăim după cum ne simţim noi bine.
Hai să ne sunăm când vrem, să facem sex când simţim că e ok şi să ne bucurăm de ce avem.

Un comentariu: